PSV-fans balen van 'kortzichtig' Feyenoord
"Beschouw de fan als klant en niet als melkkoe"

PSV-fans balen van 'kortzichtig' Feyenoord

25-01-2013 10:49
3

Volgens de KNVB-reglementen zijn kaartjes in het bekertoernooi net zo duur als in de Eredivisie, tenzij beide clubs instemmen met een prijsverlaging. PSV had graag gezien dat de kaarten tien euro goedkoper zouden zijn, maar Feyenoord weigert. Vanaf de kwartfinales in de KNVB Beker delen beide clubs de wedstrijdrecettes.

"Je kunt de opstelling van Feyenoord op twee manieren interpreteren", zegt Timmermans in het Algemeen Dagblad. "Misschien verwachten ze toch een volle bak en willen ze een volledige recette. Als je slecht denkt, acht Feyenoord de kans mogelijk groter om in een halfleeg stadion een goed resultaat te halen."

Een woordvoerder van Feyenoord bevestigt dat de club wil vasthouden aan de gewone prijzen. "Wij gingen en gaan er nog steeds van uit dat de reguliere prijzen voor een mooi affiche als PSV - Feyenoord een behoorlijk goed gevuld stadion zullen opleveren."

Timmersmans baalt van de situatie. "Volgens mij heb je als clubs onderling ook een collectieve verantwoordelijkheid om de drempel voor voetbalfans te verlagen. Beschouw de fan als klant en niet als melkkoe. Ik vind dit kortzichtig."