Bosschaart: Ik blijf op zoek naar iets leuks
"Helaas is er niets uitgekomen met GAE"

Bosschaart: "Ik blijf op zoek naar iets leuks"

06-01-2014 15:06
1

Bosschaart kon het niet eens worden met Go Ahead. Dat laat zijn zaakwaarnemer aan deze site weten. Via Twitter bevestigt Bosschaart dat hij niet voor de Eagles gaat spelen. 'Helaas er niets uitgekomen met GAE. Dus blijf ik op zoek naar iets leuks. Tot die tijd maar een beetje klussen', grapt de verdediger.

"Jammer, maar niks aan te doen", vult Bosschaart aan op de website van Sport-Promotion. "Ik moet zeggen dat ik een heel goede indruk van de club heb gekregen. En Go Ahead was ook tevreden over mij, dat gaf coach Foeke Booy ook duidelijk aan in de gesprekken die ik met hem heb gevoerd. Hij had me er graag bij willen hebben. Met name mijn ervaring was volgens de trainer van belang geweest."

"De club kwam ook met een aanbieding, maar ik heb die naast me neergelegd. Ik vond dat de zaken wel een beetje met elkaar in verhouding moesten staan, zeker ook gezien de reistijd die ik dagelijks kwijt zou zijn. Jammer, want ik was graag met Eagles tot overeenstemming gekomen." In oktober werd het contract van Bosschaart bij het Australische Sydney FC in onderling overleg ontbonden.