Osasuna moet na hervatting buigen voor Villarreal
Perbet scoort twee keer in thuisduel: 3-1

03-02-2014 23:56

Villarreal heeft maandagavond een relatief eenvoudige triomf gevierd in de Spaanse Primera División. In de tweede helft werd een 3-1 overwinning op Osasuna geproduceerd.

In de eerste helft wist Osasuna zich goed staande te houden, maar de formatie uit Pamplona incasseerde vlak na de hervatting een fikse klap. In de tweede minuut van het tweede bedrijf opende Jérémy Perbet de score, niet lang daarna gevolgd door een rake inzet van Manuel Trigueros.

Villarreal wist in deze sterke fase van tien minuten een stabiele basis neer te leggen. Een kwartier voor tijd gooide Perbet het onderonsje definitief op slot door de marge naar drie te tillen. Oriol Riera scoorde nog wel tegen, maar dat bleek voor Osasuna niet meer dan een pleister op de wonde.

Dankzij deze thuiszege doet Villarreal weer helemaal mee in de strijd om plek vier. Het gat met Athletic Bilbao bedraagt momenteel drie punten. Osasuna is terug te vinden op plek zestien.