Talent verlaat Wolfsburg na 'vele goede gesprekken' met Verbeek
Middenvelder tekent voor drie jaar bij 1. FC Nürnberg

Talent verlaat Wolfsburg na 'vele goede gesprekken' met Verbeek

25-02-2014 13:20

Gertjan Verbeek heeft zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen beet. De trainer van 1. FC Nürnberg verwelkomt in de zomer de 22-jarige WIlli Evseev. Hij komt transfervrij over van VfL Wolfsburg en tekent een contract voor drie jaar in Nürnberg.

"Deze club heeft aangetoond dat jonge, getalenteerde spelers goed bij onze filosofie passen", zegt Martin Bader, sportief directeur van 1. FC Nürnberg op de website van de club. "We zijn ervan overtuigd dat Willi prima binnen onze club past met zijn karakter. Dat heeft hij in zijn tijd bij VfL Wolfsburg wel laten zien." Evseev debuteerde in oktober 2013 in de Bundesliga, in totaal mocht hij drie keer aantreden op het hoogste niveau.

"Ik ben de verantwoordelijken in Wolfsburg veel dank verschuldigd. Onder trainer Dieter Hecking heb ik de kans gekregen om de Bundesliga-geur op te snuiven. Ik heb besloten om mijn aflopende contract in Wolfsburg niet te verlengen, nadat ik in de vele goede gesprekken die ik heb gevoerd met trainer Gertjan Verbeek en Bader te horen kreeg wat de club met mij van plan is", aldus Esveev.