Afscheid tegen oud-werkgever Ajax gaat aan NEC-icoon voorbij: Zuur
"Dit geeft een heel erg machteloos gevoel"

Afscheid tegen oud-werkgever Ajax gaat aan NEC-icoon voorbij: "Zuur"

30-04-2014 23:26

Dennis Gentenaar dreigt een triest einde van zijn carrière tegemoet tegaan. De doelman van NEC kampt met een kuitblessure die hem verhindert om zaterdag tegen Ajax in actie te komen.

Omdat Gentenaar eerder het einde van zijn loopbaan aankondigde, zou het zo kunnen zijn dat de doelman zijn laatste wedstrijd al heeft gespeeld. Dat is het geval als NEC van Ajax verliest en Roda JC van Go Ahead Eagles wint, omdat de Nijmegenaren dan rechtstreeks zijn gedegradeerd.

"Een beetje balen", reageert Gentenaar bij de NOS op het bericht dat hij zaterdag niet in actie kan komen. "Als je dan toch afscheid neemt en ook nog eens tegen je oude club en de kampioen kunt spelen... Dat zijn altijd leuke wedstrijden."

"Het is zuur dat dit nu gebeurt. Ik hoop dat ik nog wel m'n steentje kan bijdragen", vervolgt Gentenaar. "We moeten een punt halen. Dat zal niet makkelijk zijn, maar we zullen ervoor gaan. Roda moet en zij zullen het tegen Go Ahead Eagles ook niet makkelijk krijgen."

De goalie hoopt in de play-offs nog wel in actie te kunnen komen. "Dit geeft een heel erg machteloos gevoel. Je kunt helemaal niets doen, alleen hopen dat die jongens het gewoon goed doen. Het gaat inmiddels al stukken beter, maar het duel met Ajax is te kort dag."