Fransman trekt Arsenal-deur dicht: Alle Engelse media sturen me naar City
"Ik heb geen overeenkomst met die club of met wie dan ook"

Fransman trekt Arsenal-deur dicht: "Alle Engelse media sturen me naar City"

26-05-2014 13:28

Arsenal-verdediger Bacary Sagna ontkent stellig dat hij reeds een akkoord heeft bereikt met Manchester City. De Franse back is in Londen in het bezit van een aflopende verbintenis, gesprekken over een nieuw contract bij Arsenal leverden tot op heden niets op.

Sagna werd de afgelopen periode veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Manchester City. De transfervrije Fransman ontkent echter dat hij reeds overeenstemming heeft bereikt met de kampioen van Engeland. "Ik heb bij geen enkele club getekend, ik heb met niemand een akkoord", zegt de Frans international maandag.

"Alle Engelse media sturen me naar City, maar ik heb geen overeenkomst met die club of met wie dan ook. Ik ben er nog nooit geweest. Verschillende Europese en Engelse clubs hebben contact met me gezocht. Bepaalde gesprekken zijn verder gegaan dan andere gesprekken, Manchester City behoort tot dat rijtje. Maar vandaag de dag ben ik nog steeds speler van Arsenal. Het zou goed zijn wanneer er duidelijkheid is voordat het WK begint. Ik houd me nu alleen met het WK bezig."

"Er is op dit moment een kans van negentig procent dat ik vertrek bij Arsenal. Ik heb mezelf al lange tijd de vraag gesteld en het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Arsenal is een buitengewone club, waar ik de kans heb gekregen om te groeien. Zowel als mens als op sportief gebied. Het is een familieclub, ik voel me goed bij Arsenal. Ik heb er hele mooie jaren gehad", besluit Sagna.