'Vermeend Feyenoord-target' krijgt z'n zin en wordt ploeggenoot van Wildschut
Droom gaat in vervulling voor ervaren aanvaller

'Vermeend Feyenoord-target' krijgt z'n zin en wordt ploeggenoot van Wildschut

01-09-2014 17:46
1

Jelle Vossen heeft eindelijk zijn gedroomde overstap naar het Engelse voetbal te pakken. De aanvaller van Racing Genk gaat op huurbasis spelen voor het in het Championship uitkomende Middlesbrough dat eerder Yanic Wildschut wist te strikken.

Middlesbrough had de aanvaller al langer op het verlanglijstje staan, maar tot een akkoord kwam het niet vanwege de vraagprijs van de Belgische club. Op de laatste dag van de transfermarkt wisten de betrokken clubs alsnog tot overeenstemming te komen over een transfer van Vossen.

De Belgische aanvaller maakte het nieuws over zijn transfer wereldkundig via Twitter. "Ik ben er echt trots op dat ik bekend mag maken dat ik één jaar zal spelen voor Middlesbrough", aldus Vossen. De Belg werd eerder deze zomer in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord.

Vossen (25) speelde dit seizoen twee competitiewedstrijden voor Racing Genk waarin hij het net van de tegenstander niet wist te vinden. In het verleden wist hij 79 treffers te maken in de Belgische competitie voor zijn werkgever.