Casillas ook bij 5-1 uitgefloten: De fans horen achter hem te staan
Bernabéu verdeeld over clubicoon

Casillas ook bij 5-1 uitgefloten: "De fans horen achter hem te staan"

17-09-2014 08:38
1

Iker Casillas moest het ook dinsdag in het Champions League-duel met FC Basel bij een deel van het publiek in Bernabéu ontgelden. Elk balcontact van de doelman van Real Madrid was voor sommige fans aanleiding te fluiten. Zelfs bij een 5-1 voorsprong.

Coach Carlo Ancelotti stoorde zich enorm aan de fluitconcerten, liet hij na afloop weten. "De fans zouden zich positief moeten opstellen, zij horen achter Iker te staan", meende de Italiaan, die aankoop en Costa Ricaans international Keylor Navas op de bank houdt. "Casillas is mijn nummer één, einde dicussie", liet de trainer eerder al optekenen.

Casillas, die vijftien jaar geleden debuteerde bij Real, werd zaterdag in de verloren derby (1-2) tegen Atlético al genadeloos uitgefloten na onder meer weifelend optreden bij de eerste tegentreffer. Dinsdag viel hem bij de enige Zwitserse goal weinig te verwijten en onderscheidde hij zich met een knappe redding op een inzet van doelpuntenmaker Derlis Gonzalez. Voor een ander deel van de fans reden met een ovatie hun steun te betuigen aan San Iker.