'Ontevreden Liverpool wil flink investeren in voormalig spits van Real'
Reds begonnen zwak aan seizoen en zetten in op komst van Higuaín

'Ontevreden Liverpool wil flink investeren in voormalig spits van Real'

25-09-2014 12:02
4

Liverpool investeerde afgelopen zomer voor tientallen miljoenen in de selectie, maar het vertrek van Luis Suarez naar FC Barcelona is te merken. De club mist in de eerste wedstrijden van het seizoen een echte afmaker en heeft naar verluidt de pijlen gericht op Gonzalo Higuaín. 

Liverpool denkt Napoli, de huidige club van de Argentijn, met een bod van 45 miljoen euro te kunnen verleiden. Het is de vraag of de Italianen daarmee akkoord gaan, want ruim een jaar geleden betaalden zij nog veertig miljoen voor de spits aan Real Madrid. Dat meldt The Daily Express donderdag. 

Wedden

Meer odds

Volgens de Engelse berichten is Liverpool niet de enige club met interesse in Higuaín, maar andere namen worden niet genoemd. Ook is niet duidelijk wanneer The Reds van plan zijn een bod te doen. Mogelijk dat dit daarom pas aan het einde van het seizoen is.

Liverpool haalde deze zomer Mario Balotelli voor zestien miljoen euro en investeerde ook met Rickie Lambert en Lazar Markovic in de voorhoede. Voorlopig loopt het nog niet op rolletjes bij de topclub, dat elfde staat. Vleugelspeler Daniel Sturridge is met drie goals topscorer, Balotelli en Lambert scoorden nog niet in de competitie.

André Ayew
Napoli heeft op hun beurt ook interesse in een aanvaller. André Ayew maakt in januari mogelijk de overstap van Olympique Marseille, meldt Il Mattino. De vleugelspeler heeft een aflopend contract in Zuid-Frankrijk en de sputterende start van Napoli zorgt ervoor dat de club op zoek is naar versterkingen.