Robben steekt hand niet in het vuur voor Hiddink: Het kan twee kanten op
"Het is moeilijk om in te schatten"

Robben steekt hand niet in het vuur voor Hiddink: "Het kan twee kanten op"

16-11-2014 20:52

Arjen Robben weigert zich achter Guus Hiddink te scharen. De bondscoach van het Nederlands elftal wilde na de 6-0 zege op Letland niet kwijt of hij bij de volgende EK-kwalificatiewedstrijd ook op de bank zit, zijn vice-aanvoerder tast in het duister.

Hiddink hulde zich aan tafel bij de NOS in nevelen en dat verbaast Robben niets. Op de vraag of de bondscoach in maart nog de scepter zwaait bij Oranje, kon de sterspeler geen antwoord geven. "Ik weet het niet, moet ik zeggen. Het is moeilijk om in te schatten", reageerde Robben na afloop van de ruime zege.

Wedden

Meer odds

Hij weigert zijn hand in het vuur te steken voor Hiddink, die zijn lot al aan de uitslag van het kwalificatieduel met Letland had gekoppeld. "Ik kan ook niet in het hoofd van de bondscoach kijken. Ik weet het niet. Het kan twee kanten op."

Aan het einde van het gesprek sprak Robben wel uit dat hij hoopt dat Hiddink aanblijft. "Ik heb al gezegd: we zijn met z'n allen ergens aan begonnen en ik wil het samen afmaken. Laten we lekker met z'n allen verder gaan."