PSV maakt 'inschattingsfout' met middenvelder: 'Nu ze hem zo bezig zien...'
"Toen heb ik ook actie ondernomen"

PSV maakt 'inschattingsfout' met middenvelder: 'Nu ze hem zo bezig zien...'

18-02-2015 14:21
3

PSV kijkt met de nodige jaloezie naar België. Althans, dat claimt Mateja Kezman. De zaakwaarnemer stalde Sergei Milinkovic-Savic afgelopen zomer bij Racing Genk.

Ook PSV had het talent op het oog, maar na lang twijfelen maakt Kezman eigenhandig een einde aan de belangstelling van zijn oude club. "Ik probeer altijd bij mijn ex-clubs als eerste langs te gaan met een speler. Dat deed ik ook met Milinkovic-Savic op zijn zeventiende. Hij testte enkele weken bij PSV, maar ze vonden hem niet goed genoeg. Toen heb ik ook actie ondernomen", aldus de oud-spits tegen Het Nieuwsblad.

Wedden

Meer odds

De negentienjarige Milinkovic-Savic verliet FK Vojvodina vervolgens voor Genk. Kezman beweert dat PSV nog elke dag baalt van de misgelopen transfer. "Toen we hem naar Genk transfereerden en ze hem nu bezig zagen, vertelden ze me dat ze een inschattingsfout hadden gemaakt. Maar zulke fouten gebeuren bij elke club."

Milinkovic-Savic speelde dit seizoen al veertien keer voor Genk. Daarin trof de jonge middenvelder twee keer doel. Met de Belgische club staat hij op de zesde plek in de Jupiler Pro League.