'Vitesse ziet na Matic weer een voormalig huurling doorbreken: rijke clubs azen'
Speler doet het goed in Primera Division

'Vitesse ziet na Matic weer een voormalig huurling doorbreken: rijke clubs azen'

14-04-2015 23:36
1

Gael Kakuta staat op de nominatie om na dit seizoen te verkassen naar AS Monaco. De voormalige huurling van Vitesse en huidige huurling van het Spaanse Rayo Vallecano heeft een aflopend contract bij Chelsea en kan dus transfervrij overstappen naar Monaco.

Kakuta is bezig aan een geweldig seizoen in dienst van Vallecano, dat op de twaalde plek in de Primera Division staat. Hij scoorde vijfmaal in 31 competitiewedstrijden en lijkt wat van zijn oude glans terug te krijgen. Daarmee heeft hij volgens France Football ook de interesse van Monaco en andere grote Europese teams gewekt. De 23-jarige speler werd in het verleden verhuurd aan Fulham, Bolton Wanderers, Dijon, Vitesse en SS Lazio.

Monaco is in ieder geval al druk bezig met de selectie voor komend seizoen. Zo werden Danijel Subasic, Andrea Raggi, Nabil Dirar en Jeremy Toulalan al langer vastgelegd. De Monegasken doen het dit seizoen verrassend goed in de Champions League en willen graag nog zo'n seizoen beleven. De Fransman Kakuta zou ook op de radar van Valencia, Udinese en Atalanta staan, terwijl José Mourinho hem volgens het hiervoor genoemde medium mogelijk een nieuwe kans wil geven.