Verdediger kleineert oud-publiekslieveling Ajax: 'Niet beter dan Van der Vaart'

Verdediger kleineert oud-publiekslieveling Ajax: 'Niet beter dan Van der Vaart'

Gepubliceerd: maandag 11 mei 2015 om 11:50ma 11-05-2015 om 11:50

Oud-speler Jamie Redknapp heeft zich in zijn column in The Daily Mail niet ingehouden over Christian Eriksen. De voormalig verdediger van Liverpool en Eriksens club Tottenham Hotspur, vindt de Deen niet van cruciale waarde.

'Ik zou hem niet opstellen in het elftal van 2011', refereert Redknapp aan de ploeg van Tottenham die in 2011 de kwartfinale van de Champions League haalde. 'Hij is echt niet beter dan Luka Modric, Gareth Bale of Rafael van der Vaart. Hij is wel goed, maar niet zo goed dat hij dat elftal zou halen.' Dit seizoen is de Londense club verderweg van het kampioenenbal dan ooit. Een zesde plaats is het hoogst haalbare voor de Spurs.

'Als ze willen verbeteren, moeten ze stoppen met geld verspillen aan middelmatige spelers en echte toppers binnenhalen. Maar met een director of football binnen de club is dat makkelijker gezegd dan gedaan', schrijft Redknapp. Hij wijst daarmee op de functie van Rebecca Caplehorn, die in Londen de titel voetbaldirecteur heeft en meebepaalt over de transfers. 'Die rol heeft nooit echt gewerkt. Het is tijd voor actie bij de club.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws