ADO-steunpilaar verlengt: 'Bevestiging dat duidelijk wordt waar we heen willen'
Linksback ligt nu vast tot medio 2018

ADO-steunpilaar verlengt: 'Bevestiging dat duidelijk wordt waar we heen willen'

22-07-2015 16:13

Wederom goed nieuws voor ADO Den Haag. Na het vastleggen van aanvaller Ruben Schaken heeft Aaron Meijers definitief zijn krabbel gezet onder een vernieuwd contract. De linkspoot ligt nu tot medio 2018 vast bij de residentieclub. 

De 27-jarige Meijers speelt sinds de zomer van 2012 voor ADO. Destijds werd hij overgenomen van RKC Waalwijk. In de afgelopen drie seizoenen groeide de vleugelverdediger uit tot een vaste waarde in Den Haag. 

'ADO Den Haag is trots een speler als Aaron Meijers te kunnen behouden terwijl er serieuze belangstelling vanuit bijvoorbeeld Vitesse voor hem was', schrijft zijn werkgever op de officiële clubsite. 'Voor ons een bevestiging dat duidelijk begint te worden waar ADO Den Haag heen wil.'

Woensdag vertelde ADO-trainer Henk Fraser dat hij niet snapt dat er geen enkele grote ploeg interesse heeft getoond in Meijers. "Een modelprof, een voorbeeld van wie je altijd op aankan. Ik vind het oprecht opvallend dat er geen grotere club voor hem is gekomen", aldus de oefenmeester.