Promotie lonkt voor ex-Oranje-international: 'Doet er niet toe of ik het wil'

Promotie lonkt voor ex-Oranje-international: 'Doet er niet toe of ik het wil'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2015 om 15:56wo 25-11-2015 om 15:56

Jimmy Floyd Hassebaink staat er nog altijd op goed in Engeland. De Nederlandse coach zou zelfs op het punt te staan om trainer te worden van Queens Park Rangers, dat op het een na hoogste niveau im Engeland uitkomt.

Hasselbaink is nu nog coach van Burton Albion en houdt zijn lippen stevig op elkaar wanneer de QPR-kwestie ter sprake komt. "Ik kan niets aan al die speculatie doen, of aan verhalen die worden geschreven, of aan de mensen die het dan weer over die verhalen hebben", legt de oud-internatioal uit aan De Telegraaf.

"Ik kan er alleen maar voor zorgen dat ik professioneel ben richting mijn spelers, de club en het bestuur", vervolgde Hasselbaink. "Het doet er niet toe of ik de baan bij QPR wil. Ik hou er niet van om te speculeren over wat er in de toekomst zal gebeuren." Bij QPR zou Hasselbaink de Nederlanders Tjaronn Chery en Leroy Fer onder zijn hoede krijgen. 

Laatstgenoemde speler wordt echter gelinkt aan een vertrek uit Londen. Onder meer Feyenoord en PSV worden serieus in de belangstelling gebracht met de middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws