Dit was de ochtend: Huntelaar bovenaan lijstje Ajax, Koeman droomkandidaat

Dit was de ochtend: Huntelaar bovenaan lijstje Ajax, Koeman droomkandidaat

02-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Manchester City heeft Gündogan binnen
Ilkay Gündogan is de eerste aankoop van trainer Pep Guardiola bij Manchester City. "Ik kijk er erg naar uit om met Guardiola te werken." De middenvelder komt over van Borussia Dortmund. (officiele kanalen)

Derde Duitse club meldt zich voor Ziyech
Hakim Ziyech werd al in verband gebracht met een transfer naar Duitsland, Engeland en Turkije. Na Borussia Dortmund en HSV heeft er nog een Duitse club interesse in Hakim Ziyech. De 23-jarige spelmaker heeft nog een doorlopend contract. (Kicker)

Ajax biedt op talent
Ajax heeft een bod van 4,5 miljoen euro neergelegd om Mateo Casierra van Deportivo Cali in te lijven. Het bod op de negentienjarige spits is via een tussenpersoon uitgebracht. (De Telegraaf)

Giggs weg bij Manchester United?
Het einde van een tijdperk is in zicht voor Ryan Giggs. De assistent-manager van Manchester United lijkt zijn club na 29 jaar te verlaten. De reden: Jose Mourinho staat komend seizoen aan het roer. (The Daily Mirror)

Koeman droomkandidaat Everton
Ronald Koeman is de droomkandidaat van Everton om de ontslagen Robert Martinez op te volgen. De tweede club van Liverpool zet vol in op de komst van de Nederlander. Eigenaar en miljardair Farhad Moshiri trekt zich niets aan van gesprekken die Koeman voert met Southampton over een contractverlenging. (De Telegraaf)

Huntelaar nog altijd op nummer één
Ajax is Klaas Jan Huntelaar nog niet vergeten. Milik kan zich de komende weken op het EK in Frankrijk nog meer in de kijker spelen. De Amsterdammers zetten in op de komst van Huntelaar als Arek Milik vertrekt. (De Telegraaf)