'Naam van De Boer doemt op bij nummer zeventien van de Premier League'

'Naam van De Boer doemt op bij nummer zeventien van de Premier League'

Gepubliceerd: woensdag 13 juli 2016 om 20:08wo 13-07-2016 om 20:08

Frank de Boer is één van de kandidaten bij Sunderland als manager Sam Allardyce aan de slag gaat als bondscoach van Engeland. Diverse media melden dat woensdag. 

Sunderland maakte eerder op dag bekend dat de Engelse voetbalbond met Big Sam in gesprek is over de vacature die ontstaan is na het onthutsende EK. Bondscoach Roy Hodgson kondigde direct na het verlies tegen IJsland in de achtste finales zijn afscheid aan. Nu is Allardyce (61) dé topfavoriet om Hodgson op te volgen. 

De naam van De Boer gonst nu al rond bij Britse boulevardkranten. De Nederlandse trainer zit zonder club na zijn vertrek bij Ajax. Eerder werd De Boer ook al gelinkt aan onder meer Everton, Southampton en AC Milan. Hij is zeker niet de enige oefenmeester die op het lijstje staat bij The Black Cats, die afgelopen jaargang maar nipt degradatie uit de Premier League wisten te ontlopen.

Ook David Moyes, Jürgen Klinsmann, Nigel Pearson en Roberto Martinez worden genoemd. Bij Sunderland staan twee Nederlandse spelers onder contract: Jermain Lens en Patrick van Aanholt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Sunderland een goede club voor De Boer?

Ja
36%
Nee
64%
(1169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws