De Jong: Jonge jongens kunnen nog doorstoten, maar de basis staat er

De Jong: "Jonge jongens kunnen nog doorstoten, maar de basis staat er"

Gepubliceerd: dinsdag 19 juli 2016 om 08:21di 19-07-2016 om 08:21

Luuk de Jong keert met PSV voldaan terug naar Nederland. De landskampioen sloot het trainingskamp in Zwitserland af met een klinkende zege op Sporting Portugal (5-0).

"Dit is een goede overwinning en ik denk dat we hiermee ook laten zien dat we willen blijven verbeteren", blikt De Jong terug met het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk komen zij met tien man te staan, maar ik denk dat we ook op dat moment de rust in ons spel bleven houden en op een goede manier bleven jagen op meer goals."

De aanvoerder van PSV wil telkens verbeteren met de Eindhovenaren. "Zo was het vorig jaar ook", aldus de captain. "We willen proberen nog weer een beter jaar neer te zetten en dat houdt ons scherp."

Tegen de Portugezen startte PSV met een sterke basis. In voorgaande wedstrijden kregen ook spelers die normaliter niet in aanmerking komen voor een basisplaats speeltijd van Phillip Cocu. "We bouwen toe naar het team dat wekelijks moet gaan spelen", aldus De Jong tegen Omroep Brabant. "Er kan nog veel gebeuren. Jonge jongens kunnen nog doorstoten, maar de basis staat er."

Lees ook: PSV scoort vijf keer, maakt gehakt van Portugezen en boekt derde zege op rij

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws