Dit was de ochtend: De Mos wil met Van Hanegem, Willems weet van niets

Dit was de ochtend: De Mos wil met Van Hanegem, Willems weet van niets

02-09-2016 12:00
2

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Willems had clubs voor het uitkiezen
Jetro Willems had afgelopen zomer aan geïnteresseerde clubs geen gebrek, maar bleef bij PSV omdat hij niet het juiste sportieve plaatje voorgeschoteld kreeg. Willems kan zijn aflopende contract verlengen bij PSV, maar stelt zelf dat hij nog geen aanbieding heeft gezien(Eindhovens Dagblad)

De Mos ziet zichzelf als assistent Blind
Aad de Mos ziet zichzelf als assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands Eeftal. De Mos denkt dat hij samen met Willem van Hanegem een goed duo zou zijn om de bondscoach te assisteren, maar naar eigen zeggen solliciteert hij niet naar de functie. (Pauw)

Infantino in de wolken over Kuipers
Gianni Infantino, voorzitter van de FIFA, is lyrisch over Björn Kuipers. De scheidsrechter uit Oldenzaal, gebruikte donderdagavond tijdens de oefeninterland tussen Frankrijk en Italië voor het eerst de videoscheidsrechter. "Kuipers heeft hier geschiedenis geschreven", aldus Infantino.  (RAI)

Mourinho belde Kanté over United-transfer
José Mourinho heeft geprobeerd N'Golo Kanté voor de neus van Chelsea weg te kapen. De Portugese trainer belde de Franse middenvelder om hem te overtuigen naar Manchester te komen. Kanté luisterde naar zijn argumenten, maar besloot toch voor Chelsea te kiezen. (Sky Sports)

Transfer Henriksen meest vreemde AZ-transfer ooit
Technisch directeur Mark Huiberts noemt de transfer van Markus Henriksen de meest bizarre transfer die hij ooit heeft meegemaakt. De overstap van de middenvelder leek lange tijd niet door te gaan, maar uiteindelijk kwamen AZ en Hull City toch tot een interessant akkoord(Noordhollands Dagblad)