Ontslag Pardew zorgt voor onzekerheid: 'We weten niet of ons dit zal helpen'

Ontslag Pardew zorgt voor onzekerheid: 'We weten niet of ons dit zal helpen'

22-12-2016 21:45

Het ontslag van Alan Pardew bij Crystal Palace heeft alarmbellen niet doen rinkelen bij Walter Mazzarri. De coach moet komende speelronde met zijn ploeg Watford op bezoek bij de Londense club en weet dat een nieuwe trainer wel eens voor een omslag kan zorgen.

Pardew werd woensdag ontslagen, nadat Palace slechts een van haar laatste elf duels wist te winnen. "We weten niet of dat ons helpt", reageert Mazzarri tegenover Sky Sports op het nieuws. "Er kunnen wat veranderingen plaatsvinden, maar we weten niet of dat nadelig voor ons zal zijn. Als dit soort dingen gebeuren, ben ik nooit blij. Want je bent toch collega's. Maar dit is voetbal en uiteindelijk betalen alleen de managers de prijs voor slechte resultaten."

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet hoe dynamisch Palace is, daar kan ik niet over oordelen", vervolgt de Italiaanse manager. "Maar ik ben hier niet blij mee. Bovendien had ik het ook zeker niet verwacht. Het gaat om de punten, maar ik heb Palace ook vaak goed zien spelen. Ze spelen goed voetbal en hebben kwalitatief sterke spelers."