'Memphis kan verrassende transfer maken na weigering van Koeman'

'Memphis kan verrassende transfer maken na weigering van Koeman'

07-01-2017 07:06
2

Memphis Depay is één van de Nederlanders uit de Premier League die in de winterse transferperiode nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de media. Een transfer is in de maak en volgens Tuttosport is AC Milan nu een belangrijke gegadigde.

Het Italiaanse medium stelt dat Milan zijn pijlen op de aanvaller van Manchester United richt nu een deal met Gerard Deulofeu op de klippen is gelopen. De aanvaller van Everton mag van manager Ronald Koeman niet weg, aangezien The Toffees veel blessuregevallen kennen.

Memphis mag daarentegen wel weg bij zijn club Manchester United. Koeman had hem aanvankelijk op het oog, maar wil een huurdeal met optie tot koop in plaats van een permanente transfer in januari. United-manager José Mourinho wil Memphis echter alleen verkopen.

Opvallend is dat Tuttosport meldt dat ook Milan een huurperiode met optie tot koop overweegt. Het voordeel van de Italianen kan daarbij zijn dat zij niet in dezelfde competitie als United spelen. In de zomer is de verkoop van Milan aan Chinese investeerders waarschijnlijk rond en is er geld om Memphis definitief te halen. AS Roma aast ook nog op de Nederlander.