Opvallende terugkeer van Zeefuik in Nederland in het vat: 'Zeker interessant'

Opvallende terugkeer van Zeefuik in Nederland in het vat: 'Zeker interessant'

28-01-2017 08:20
3

Genéro Zeefuik keert mogelijk als profspeler terug in Nederland. De aanvaller traint al twee weken mee bij FC Emmen om zijn conditie op peil te houden. En dat gebeurt onder de vleugels van oude bekende Dick Lukkien. Ook Michiel Hemmen is in beeld.

Zeefuik is een belangrijke kandidaat om de aanval van Emmen te versterken, maar ook Hemmen is een oude bekende van Lukkien. Eerstgenoemde is transfervrij, nadat hij zijn contract liet ontbinden bij Balikespor uit Turkije. "Ik merk dat het hem bevalt hier. De lach is terug en hij heeft lol op de training. Of Zeefuik interessant voor ons is? Dat zeker, maar of het ook zover komt is afwachten", zegt Lukkien bij RTV Drenthe.

Het is de vraag of Zeefuik zelf enkele maanden in de Jupiler League wil spelen. Als het aan Lukkien ligt, komt er in ieder geval snel een aanvallende aanwinst. "Ik hoop op Genéro Zeefuik, maar weet niet hoe groot de kans is", vervolgt Lukkien. Zeefuik kan ook na 1 februari als transfervrije speler nog tekenen. Hemmen mag weg bij SC Cambuur, maar als hij naar Emmen gaat, moet een transfer voor de transferdeadline rond zijn.