Update: FC Volendam slaat toe en troeft NAC af in strijd om ADO-spits

Update: FC Volendam slaat toe en troeft NAC af in strijd om ADO-spits

31-01-2017 22:15
2

De kans is groot dat Dennis van der Heijden op deadlineday naar een andere club verkast. ADO Den Haag is volgens het Algemeen Dagblad bereid om de jonge spits te verhuren, zodat hij elders kan rijpen. Dit seizoen komt de negentienjarige Van der Heijden amper aan spelen toe onder trainer Zeljko Petrovic.

Onder meer FC Den Bosch en SC Cambuur hebben concrete belangstelling voor de tiener. De twee Jupiler League-ploegen hopen de komende maanden over Van der Heijden te kunnen beschikken. Het AD spreekt van 'een groot aantal clubs' dat de situatie rond de spits nauwlettend in de gaten houdt. 

Wedden

Meer odds

Afgelopen seizoen kende Van der Heijden een daverende entree in het profvoetbal. In februari liet Henk Fraser, de voorganger van Petrovic, hem debuteren tijdens een uitduel met Excelsior. Van der Heijden was direct tweemaal trefzeker. Dit seizoen stond de aanvaller één keer in de basis in de Eredivisie. Petrovic liet hem tien keer invallen. 

Update 22:15 uur: FC Volendam is erin geslaagd om Dennis van der Heijden voor de rest van het seizoen binnen te hengelen. De aanvaller wordt overgenomen van ADO Den Haag, Ook onder SC Cambuur en NAC Breda waren serieus geïnteresseerd in Van der Heijden, maar die gaf de voorkeur aan een overstap naar Het Andere Oranje.