Mourinho dropt megahint over Ibrahimovic: Daar ben ik totaal van overtuigd

Mourinho dropt megahint over Ibrahimovic: "Daar ben ik totaal van overtuigd"

10-02-2017 15:45
4

José Mourinho is ervan overtuigd dat Zlatan Ibrahimovic ook volgend seizoen speler van Manchester United is. De Zweed heeft een optie voor een extra jaar in zijn contract.

De optie is nog niet gelicht, terwijl Mourinho dat eind 2016 al wel aankondigde. Het zorgt voor de nodige speculaties. De Portugese United-manager heeft desondanks geen twijfel. "Ik ben er totaal van overtuigd dat hij gaat blijven", zegt Mourinho vrijdag op een persconferentie.

"Zlatan is hierheen gekomen met de intentie om twee jaar te blijven. We kunnen allemaal zien dat hij het in zijn eerste jaar nog beter doet dan iedereen had verwacht", vervolgt Mourinho, die Ibrahimovic (35) dit seizoen al twintig keer zag scoren. "We willen ons volgend seizoen verder verbeteren en daar hoort Zlatan bij. Het wordt waarschijnlijk zijn laatste jaar op het hoogste niveau."

Ibrahimovic krijgt zo nu en dan een speciale behandeling bij United. "Hij voelt zich goed bij de club, bij de huidige situatie en ik voorzie geen problemen met zijn familie. Ik heb hem deze week nog een extra dag vrij gegeven voor een bezoekje aan Zweden."