'Er gaan zeker nog twee spectaculaire transfers plaatsvinden, zoals met Memphis'

'Er gaan zeker nog twee spectaculaire transfers plaatsvinden, zoals met Memphis'

22-02-2017 22:57
3

Olympique Lyon werkt achter de schermen aan vervanging voor Alexandre Lacazette. De topspits van de Franse club staat in de belangstelling van onder meer Liverpool en Arsenal. Voorzitter Jean-Michel Aulas laat weten dat er sterk rekening wordt gehouden met een vertrek.

"Als hij vertrekt, dan zullen we een vervanger moeten halen. We hebben al ideeën", zijn de woorden van Aulas op de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-return tegen AZ. De preses blijft echter mysterieus. "We moeten afwachten tot het einde van het seizoen. Er zullen grote transfers plaatsvinden."

"Er gaan binnenkort zeker nog twee spectaculaire transfers plaatsvinden. Met Memphis Depay hebben we dat al gedaan", benadrukt Aulas, die echter méér transfers van dit kaliber verwacht in de toekomst. "We zullen later de mogelijkheid hebben om elk jaar een grote speler in de ploeg te hebben. Zeker weten."

Lacazette is bezig met een uitstekend seizoen. In de Franse competitie maakte hij al 21 doelpunten en ook in Europa blinkt hij uit. Zo maakte hij AZ vorige week het leven zuur in de Europa League door tweemaal te scoren. Het werd in Alkmaar uiteindelijk 1-4 voor de Fransen.