Feyenoord-aanvaller gefileerd: 'Als je supporter bent, erger je je kapot'

Feyenoord-aanvaller gefileerd: 'Als je supporter bent, erger je je kapot'

11-04-2017 17:54
7

Dat Michiel Kramer de laatste weken weer wat meer speeltijd kreeg door de blessure van Nicolai Jörgensen, kan niet bij iedereen op goedkeuring rekenen. Johan Derksen maakt de Feyenoord-spits met de grond gelijk.

"Ik vind Kramer niet een echte spits. Het is een Jan lul-de-behanger", steekt de analist van wal bij Voetbal Inside. "Ik zit mij altijd dood te ergeren als hij invalt. Dan geeft hij zo'n slap handje naar de gozer die eruit gaat. En dan sjokt hij – met zijn shirt over de broek – het veld in. Wat René (Van der Geijp, red.) zegt: als de bal niet precies op zijn kanis komt… hij verstapt nog geen twee meter."

"Die jongen zit zo in elkaar, die lichaamstaal van hem nodigt niet uit", vervolgt Derksen. "Maar als je supporter bent, erger je je kapot. Hij wekt de indruk dat hij er met de pet naar gooit en een ongeïnteresseerde houding heeft. Dat geloof ik niet hoor. Ik denk als zo'n jongen invalt dat hij zijn kans wil pakken en wil scoren, maar zijn hele uitstraling is verkeerd."

Derksen sluit zijn relaas af met de conclusie dat Kramer niet goed genoeg is. "Hij komt natuurlijk kwaliteit tekort voor Feyenoord."