'Koppig Real Madrid krijgt vraagprijs te horen: tienersensatie kost 100 miljoen'

'Koppig Real Madrid krijgt vraagprijs te horen: tienersensatie kost 100 miljoen'

15-04-2017 10:08
19

Real Madrid blijft maar trekken aan Kylian Mbappe van AS Monaco. De Franse topclub gaf eerder aan niet mee te willen werken aan een transfer van de aanvaller. Real geeft echter niet op, meldt Marca dit weekeinde. 

Monaco zou tóch mee willen werken aan een verkoop van de achttienjarige Fransman. Zijn vraagprijs is wel gigantisch: Real Madrid moet rekenen op een bedrag van honderd miljoen euro voor de aanvaller.

Mbappe liet eerder weten een vertrek naar Real Madrid te prefereren, mocht hij Monaco verlaten. De clubleiding van de Ligue 1-formatie wil echter goed nadenken over een transfer: waar het geld eerst goed kon worden gebruikt, is een verkoop nu geen financiële noodzaak meer. Door de uitstekende prestaties van Mbappe neemt de club zodoende geen overhaaste beslissing.

In de kwartfinale van de Champions League blonk de jonge aanvaller woensdag nog uit. Mbappe scoorde twee keer tegen Borussia Dortmund en zorgde daarmee voor een 2-3 uitoverwinning en een geweldige uitgangspositie voor zijn club.