Van Breukelen polst nóg een optie: Ik verwacht niet dat hij nog belt

Van Breukelen polst nóg een optie: "Ik verwacht niet dat hij nog belt"

27-04-2017 00:01
31

Huub Stevens is gepolst voor het bondscoachschap bij het Nederlands elftal. Dat bevestigt 63-jarige Limburger. Hij voerde naar eigen zeggen een 'eerlijk gesprek' met Hans van Breukelen.

Stevens en Van Breukelen hadden informeel contact met elkaar, met de vraag of eerstgenoemde misschien nog bondscoach zou willen worden. "Ik vind dat Hans dat heel eerlijk en open op tafel gooide en hij vertelde me precies hoe het zat en dat hij eerst met andere kandidaten zou praten", vertelt Stevens aan het Eindhovens Dagblad.

"Prima, ik houd van duidelijkheid en een eerlijk verhaal. Het kwam niet bij mijn zaakwaarnemer terecht, maar direct bij mij. Misschien breekt die eerlijkheid Hans in andere situaties wel eens op. Ik heb in ieder geval altijd heel goede ervaringen met hem gehad."

Stevens denkt niet dat de KNVB, die vrijwel zeker voor Dick Advocaat kiest, uiteindelijk bij hem uitkomt. "Ik verwacht niet dat hij nog belt, we zien het wel. (...) Ik kan alleen maar zeggen dat Hans van Breukelen richting mij altijd fair is geweest."

Lees ook: Stevens kan terugkeren bij oude liefde: "We kijken hoe we Huub kunnen binden"

No Poll