Van Geel hoopt op wederopstanding: Misschien is hij dan wel veel belangrijker

Van Geel hoopt op wederopstanding: "Misschien is hij dan wel veel belangrijker"

15-05-2017 13:48
12

Martin van Geel heeft geen zin om na het kampioenschap met Feyenoord een lange neus te trekken naar zijn criticasters. De technisch directeur is vooral trots.

"Of ik een lange neus wil trekken? Nee, naar helemaal niemand. Wij zijn heel erg blij dat we met elkaar dit hebben kunnen bewerkstelligen. Daar ben ik heel trots op", zegt Van Geel tegen FOX Sports.

Als technisch directeur van Feyenoord was hij aan het begin van het seizoen verantwoordelijk voor de komst van Nicolai Jörgensen en Brad Jones. De spits en doelman bleken een schot in de roos. "Als je langer meeloopt weet je dat niet iedereen een voltreffer is. Als je vijf spelers haalt en drie doen het goed, één is twijfel en één is minder, dan moet je daar een handtekening onder zetten", aldus Van Geel.

"Ik moet zorgen dat we een selectie van 24 of 25 mensen hebben. Die kunnen niet allemaal spelen, maar wél een rol hebben." Van Geel neemt Renato Tapia als voorbeeld. "Tapia speelt nu minder, maar misschien is hij volgend seizoen wel veel belangrijker."

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!