Mourinho en geplaagd United houden adem in na nieuw blessuregeval: 'Slecht gevoel'

Mourinho en geplaagd United houden adem in na nieuw blessuregeval: 'Slecht gevoel'

18-05-2017 00:00
18

Manchester United-manager José Mourinho maakt zich zorgen over Marouane Fellaini. De Belgische middenvelder viel woensdagavond geblesseerd uit tijdens het uitduel met Southampton (0-0). Mogelijk komt de Europa League-finale tegen Ajax van aanstaande woensdag in gevaar voor Fellaini. 

De international, die de laatste drie wedstrijden van United miste vanwege een schorsing, moest gewisseld worden vanwege een blessure. "Ik heb nog geen details. Marouane zei dat hij niets gescheurd heeft. Ik denk dat hij ervaren genoeg is om dat zelf te weten. Hij had wel een beetje een slecht gevoel erover. Laten we afwachten", aldus zijn trainer in gesprek met Sky Sports. 

Wedden

Meer odds

Ook Juan Mata werd noodgedwongen naar de kant gehaald door Mourinho. De Spanjaard is echter in orde, verzekerde de manager na afloop. Over precies een week staat in Stockholm de finale van de Europa League op het programma. Ajax is daarin de tegenstander.

United mist in die wedstrijd sowieso de geblesseerden Marcos Rojo, Luke Shaw, Ashley Young en Zlatan Ibrahimovic. Ook Timothy Fosu-Mensah moet waarschijnlijk verstek laten gaan. Eric Bailly is geschorst. Zondag komen The Red Devils nog in actie tegen Crystal Palace. 

Lees ook: Matig United dankt Romero en komt in aanloop naar Ajax-clash goed weg met remise