De Graafschap flink bezig op transfermarkt: zevende en achtste versterking binnen

De Graafschap flink bezig op transfermarkt: zevende en achtste versterking binnen

23-05-2017 17:44
21

De Graafschap is dinsdag bijzonder actief op de transfermarkt. De Jupiler League-club haalde twee spelers binnen: Elvin van Overbeek, die definitief overkomt van Go Ahead Eagles, en Fabian Serrarens.

Van Overbeek werd afgelopen seizoen al gehuurd van Go Ahead Eagles en heeft dinsdag een contract voor twee seizoenen getekend in Doetinchem. De 23-jarige aanvaller speelde de laatste wedstrijden van het seizoen opvallend genoeg als rechtsback. "Elvio heeft laten zien dat hij goed bij De Graafschap past. Hij kan aan de hele rechterkant spelen en voetbalt graag naar voren", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede, die dus ook Serrarens naar Doetinchem wist te halen.

Wedden

Meer odds

De aanvaller komt over van SC Telstar en tekent ook een contract voor twee seizoenen. Serrarens is de achtste versterking van De Graafschap na de komst van Robert Klaasen, Tim Receveur, Myenty Abena, Jordy Tutuarima, Agil Etamadi, Lars Nieuwpoort en dus Van Overbeek. "Dat betekent dat de staf bij het begin van het nieuwe seizoen direct met een grote groep aan de slag kan", aldus Hofstede.