'Real Madrid wil vloer aanvegen met Pogba-record: bod van 135 miljoen in de maak'

'Real Madrid wil vloer aanvegen met Pogba-record: bod van 135 miljoen in de maak'

05-06-2017 19:15
36

De transferstrijd om Kylian Mbappe kent zijn weerga niet. Real Madrid lijkt bereid om heel ver te gaan: volgens het Franse RMC willen de Madrilenen het bod verhogen naar 135 miljoen euro.

Eerder schreef het Franse Telefoot al over biedingen van Real en Manchester City. Beide clubs zouden al 130 miljoen euro hebben geboden op de jonge Fransman van AS Monaco. Daar doet de Spaanse topclub nu dus een schepje van 5 miljoen euro bovenop. Eerder heeft Monaco al aan Arsenal en Real laten weten dat biedingen van 100 en 115 miljoen euro niet geaccepteerd worden. 

RMC schrijft echter dat Mbappe helemaal niet per se wil vertrekken komende zomer. Sterker nog: het achttienjarige toptalent wil, nadat hij terugkomt van internationale verplichtingen, zijn contract bij de kampioen van Frankrijk verlengen. Momenteel ligt hij vast tot 2019. Daar zou hij graag een jaar aan vastplakken.

Mbappe brak dit seizoen door bij Monaco en maakte onder meer in de Champions League veel indruk. Komend jaar wil hij zich bij Monaco volledig in de schijnwerpers spelen, zodat hij in 2018 met de nationale ploeg van Frankrijk mee mag naar het WK in Rusland.