Directeur bevestigt onderhandelingen over topschutter: 'Gesprek achter de rug'

Directeur bevestigt onderhandelingen over topschutter: 'Gesprek achter de rug'

16-06-2017 07:24
13

Tom Boere lijkt zich op te mogen maken voor een transfer naar FC Twente. De Tukkers zijn met FC Oss in onderhandeling over een transfer van de 24-jarige spits, zo bevestigen beide clubs.

Boere zelf kan er nog weinig over zeggen. Hij keert dinsdag terug van vakantie in Turkije. "Dan zal er meer duidelijk worden. Ik ga nu noch niets bevestigen of ontkennen. Maar FC Twente is natuurlijk een fantastische club", zegt de topschutter van de Jupiler League aan het Brabants Dagblad. Hij heeft nog een contract voor één jaar in Oss.

Directeur Peter Bijvelds van de Brabanders is minder geheimzinnig. "Er ligt inmiddels een concreet bod. Er is ook toestemming gevraagd om met Boere te mogen praten. Die heeft ook al een gesprek met FC Twente achter de rug."

"33 doelpunten is natuurlijk een gigantisch aantal", voegt de nieuwe Oss-trainer Klaas Wels daar aan toe. "Dan kun je erop wachten dat andere clubs zich op zo'n spelers storten." Bij Twente lijkt Boere de erfenis van Enes Ünal op zich te moeten gaan nemen.