Cocu roept drie PSV-talenten naar 'kamertje': Voelde het een beetje aankomen

Cocu roept drie PSV-talenten naar 'kamertje': "Voelde het een beetje aankomen"

08-07-2017 07:34
43

Sam Lammers maakt sinds deze week officieel deel uit van de hoofdmacht van PSV. Donderdag kreeg de twintigjarige spits het goede nieuws te horen van trainer Phillip Cocu.

PSV communiceerde vervolgens vrijdag dat Lammers - en ook Dante Rigo en Pablo Rosario - definitief zijn overgeheveld naar PSV 1. "Na de training moesten we naar het kamertje van de trainer komen en werden we om de beurt naar binnen geroepen", vertelt de jonge aanvaller aan het Eindhovens Dagblad. "Toen hoorden we het goede nieuws. Ik voelde het natuurlijk wel een beetje aankomen, maar ik ben blij."

Wedden

Meer odds

Cocu vertelde Lammers dat hij tevreden is over de afgelopen maanden en dat hij de promotie naar de hoofdmacht moet zien als een beloning. Over de punten waar Lammers nog aan moet werken, is niets gezegd. Lachend: "Hij had alleen goed nieuws dit keer, dus dat was wel mooi. Als ik het goed doe bij m'n invalbeurtjes en ik de kans krijg, hoop ik dat het vanzelf komt. Eerste spits aan het einde van het seizoen? Dat hoop ik zeker ja."