'Van den Brom wilde me bij zijn nieuwe club, daar haal ik ook erkenning uit'

'Van den Brom wilde me bij zijn nieuwe club, daar haal ik ook erkenning uit'

10-07-2017 07:39
2

Bram Nuytinck overweegt Anderlecht deze zomer te verlaten. De 27-jarige Nederlander is niet zeker van een basisplaats en droomt van een grotere competitie.

Nuytinck geeft in Het Laatste Nieuws aan te hopen op een nieuw contract bij Anderlecht, maar denkt tegelijkertijd aan een transfer. "Het bestuur waardeert mijn inzet voor de club en ook het feit dat ik nooit een verkeerd woord over de club heb gezegd", vertelt de verdediger, die vijf jaar geleden overkwam van NEC.

In die vijf jaar werd Nuytinck vaak hard aangepakt in de Belgische media. "Dat deert me niet meer. De statistieken spreken: tijdens mijn vijf jaar bij Anderlecht ben ik drie keer kampioen geworden. (...) En weet je waar ik ook erkenning uit haal: de twee trainers waar ik voordien mee werkte, Van den Brom (AZ, red.) en Hasi (Olympiakos, red.), wilden me allebei bij hun nieuwe club."

In gesprek met Het Nieuwsblad zegt Nuytinck dat hij deze zomer een Griekse aanbieding heeft afgeslagen. "Olympiakos was concreet, maar ik moest heel snel beslissen en wees het af. Het is niet zo dat ik weg moet of weg wil bij Anderlecht."