City slaat dag na megadeal Walker opnieuw toe: ruim tien miljoen voor Braziliaan

City slaat dag na megadeal Walker opnieuw toe: ruim tien miljoen voor Braziliaan

15-07-2017 16:07
16

De vierde zomerversterking van Manchester City is een feit. Douglas Luiz wordt overgenomen van het Braziliaanse Vasco Da Gama. De negentienjarige middenvelder heeft voor vijf jaar getekend in het Etihad Stadium, meldt City via de officiële kanalen. 

Wat The Citizens op tafel leggen voor Douglas Luiz, is onbekend. Engelse media schrijven dat het om een bedrag van tien à twaalf miljoen euro gaat. "We zijn erg blij met de komst van Douglas", vertelt directeur Txiki Begiristain.

"Hij is een exciting player met veel potentie, iederen bij de club kijkt er naar uit om hem aan het werk te zien gaan en te zien hoe hij zijn talent gaat ontwikkelen." City laat weten dat er 'op korte termijn' mededelingen worden gedaan over de sportieve toekomst van Douglas. Het lijkt een zekerheid dat de Braziliaan komend seizoen wordt verhuurd. Enkele Spaanse clubs zouden interesse hebben. 

Eerder haalde de club van manager Pep Guardiola ook doelman Ederson (40 miljoen euro), aanvallende middenvelder Bernardo Silva (48 miljoen) en rechtsback Kyle Walker (57 miljoen) in huis. Laatstgenoemde werd vrijdag officieel gepresenteerd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie