Hoop op Feyenoord-terugkeer Van Persie: Ik denk dat dat gaat gebeuren

Hoop op Feyenoord-terugkeer Van Persie: "Ik denk dat dat gaat gebeuren"

07-08-2017 22:48
34

Een terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord lijkt een lastig verhaal te worden, maar Pierre van Hooijdonk ziet dat anders. Hij rekent erop dat de 33-jarige spits deze zomer nog overkomt van Fenerbahçe.

"Ik denk dat dat gaat gebeuren, maar je moet niet denken dat Van Persie de vervanger wordt van Kuyt", zegt Van Hooijdonk tegen de NOS. "Van Persie zal de rol van stand-in moeten gaan vervullen van Nicolai Jörgensen. Want dat is in mijn ogen de enige positie waar hij kan spelen."

Met Van Persie erbij hoopt Feyenoord komend seizoen de landstitel te prolongeren. Van Hooijdonk vlakt Ajax niet uit. Hij denkt dat de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri nog wel in de hoofden van de Ajacieden zit. "De spelers zullen individueel allemaal hun momenten nog wel hebben dat daar aan wordt teruggedacht. En dat lijkt me ook heel normaal. Maar je gaat weer in die flow terechtkomen."

En dan is er nog PSV. Van Hooijdonk: "Ik schrik niet dat ze er zijn uitgeknikkerd (in de Europa League, red.). Phillip Cocu heeft nog altijd het vertrouwen van Marcel Brands. Dat is duidelijk gebleken, ook afgelopen week weer. Maar als de start van de competitie niet goed is, dan denk ik toch echt dat de druk te groot kan worden."