Miljoenentransfer van Koeman nadert climax: 'We zijn in gesprek'

Miljoenentransfer van Koeman nadert climax: 'We zijn in gesprek'

10-08-2017 19:28
6

Swansea City heeft op de clubsite een update gegeven over de situatie rond Everton-target Gylfi Sigurdsson. Op die manier hoopt de Premier League-club duidelijkheid te verschaffen over de toekomst van de IJslandse middenvelder, die al maanden in verband wordt gebracht met Ronald Koeman.

Swansea meldt dat het een aantal biedingen op Sigurdsson van tafel heeft geveegd. De middenvelder traint nog mee met de ploeg van Paul Clement, maar is buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het competitieduel met Southampton van komend weekend. Als Sigurdsson daadwerkelijk weg wil, dan aast de club op een zo hoog mogelijke transfersom.

Clement: "Er is geen akkoord met welke club dan ook. We zijn in gesprek, maar we kunnen nu niets concluderen. De situatie is dat wij een bepaald bedrag in ons hoofd hebben en de andere club (naar verluidt Everton, red.) een bedrag in het hoofd heeft. Tot dusver is er nog geen akkoord bereikt. We verwachten dat we er uiteindelijk uit gaan komen."

Swansea en Everton zijn al minstens enkele weken met elkaar in gesprek over het transferbedrag. De club uit Wales wil Sigurdsson naar verluidt niet laten gaan voor minder dan 55 miljoen euro. Tot dusver heeft Everton niet meer geboden dan vijftig miljoen euro.