De Jong 'nog paar dagen PSV'er': 'Of ik verbaasd was? Vooral teleurgesteld'

De Jong 'nog paar dagen PSV'er': 'Of ik verbaasd was? Vooral teleurgesteld'

10-08-2017 23:16
52

PSV-spits Luuk de Jong is volgens het Eindhovens Dagblad bezig aan zijn laatste dagen in dienst van de Brabantse topclub. Alles wijst erop dat er een transfer naar het buitenland in de maak is. De Jong houdt zich op de vlakte over zijn sportieve toekomst en richt zich vooralsnog op de competitiestart tegen AZ. 

Vraag is echter of de targetman zaterdagavond überhaupt speelminuten krijgt in het Philips Stadion. Trainer Phillip Cocu passeerde hem vorige week voor het Europa League-duel met NK Osijek . "Of ik daar verbaasd over was? Vooral teleurgesteld", zegt De Jong tegen het ED. "Ik ben een ervaren speler, die het afgelopen seizoen ook belangrijk heeft kunnen zijn voor het team."

Wedden

Meer odds

De kans is vrij groot dat Cocu tegen AZ voor Jürgen Locadia of Sam Lammers kiest. "Of ik speel tegen AZ? Dat zou ik niet durven zeggen", reageert De Jong. "Misschien is daar vrijdag op de training meer over bekend."

Hannover 96 is één van de clubs die geïnteresseerd is in De Jong. Het contract van de oud-speler van Borussia Mönchengladbach en FC Twente loopt door tot 2020.