Update: Onduidelijkheid over Larsson-bevestiging: nieuws komt niet van Heerenveen

Update: Onduidelijkheid over Larsson-bevestiging: nieuws komt niet van Heerenveen

19-08-2017 00:16
302

Sam Larsson maakt de overstap van sc Heerenveen naar Feyenoord. Dit melden diverse media, waaronder het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De Zweedse vleugelaanvaller tekent na het weekend zijn contract in De Kuip.

Larsson wilde al langere tijd vertrekken uit Friesland. De Zweed stond in de belangstelling van Celta de Vigo en Fiorentina, maar beide clubs wilden niet voldoen aan de vraagprijs van Heerenveen. Larsson liet zijn ongenoegen hierover duidelijk blijken en werd uit de Heerenveen-selectie gezet.

Na het afhaken van Celta de Vigo en Fiorentina kwamen er twee andere buitenlandse clubs in beeld: VfL Wolfsburg en FC Metz. Ook dit tweetal haakte echter af en nu lijkt Feyenoord uiteindelijk aan het langste eind te hebben getrokken. Volgens De Telegraaf zijn de Rotterdammers rond met Heerenveen Larsson moet in De Kuip met Jean-Paul Boëtius gaan concurreren om de linksbuitenpositie.

Update 23.43: Heerenveen heeft aan Omrop Fryslan bevestigd dat Larsson de overstap maakt naar Feyenoord. De Zweedse buitenspeler tekent na het weekend een contract in Rotterdam-Zuid.

Update 19.8 00.15: Omrop Fryslan heeft het nieuws van Larsson niet van Heerenveen bevestigd gekregen, maar waarschijnlijk van een insider. De clubs houden zich nog koest, maar het lijkt erop dat de transfer van de Zweed wel daadwerkelijk plaats gaat vinden.

No Poll