'Ajax en PSV moeten opschieten: Liverpool en Gladbach bereiden bod voor'

'Ajax en PSV moeten opschieten: Liverpool en Gladbach bereiden bod voor'

25-08-2017 08:57
46

De kans dat de meest begeerde speler uit de Jupiler League binnenkort een transfer maakt, wordt met de dag groter. Perr Schuurs werd al gevolgd door onder meer Ajax en PSV, maar Liverpool en Borussia Mönchengladbach zouden zelfs concrete belangstelling hebben voor de zeventienjarige aanvoerder van Fortuna Sittard.

Volgens de vader van Schuurs heeft Borussia Mönchengladbach zich officieel gemeld en The Daily Mail bericht dat Liverpool zelfs een bod gaat doen op de jonge verdediger. Ook Tottenham Hotspur en Manchester City houden Schuurs nog steeds nauwlettend in de gaten. "Er zijn meerdere clubs die vrijdagavond in Amsterdam tegen Jong Ajax speciaal voor Perr komen kijken", vertelt Schuurs senior aan Dagblad De Limburger.

"We laten ons sowieso niet gek maken", vervolgt vader Schuurs. "Er worden bedragen geboden waarvan menigeen zou zeggen: gelijk doen. Maar geld is voor Perr niet het belangrijkste." Deze houding is niet bepaald gebruikelijk in de voetballerij anno 2017. "Zijn ontwikkeling en plezier staan voor ons voorop. Voetbalmanagers zijn daar overigens wel verbaasd over, dat wij niet gelijk zeggen: ik kom. Er zijn daardoor ook al gegadigden afgehaakt."