'De Boer is nog niet klaar en jaagt op twee Premier League-aanwinsten'

'De Boer is nog niet klaar en jaagt op twee Premier League-aanwinsten'

30-08-2017 11:21
30

Cyrstal Palace-manager Frank de Boer wil voor het sluiten van de transfermarkt twee aanwinsten aan de selectie toevoegen. Leicester City-aanvaller Demarai Gray is in beeld bij The Eagles, die ook al langere tijd achter de Franse Liverpool-verdediger Mamadou Sakho aanzitten.

Volgens Sky Sports staat Gray in de nadrukkelijke belangstelling van Crystal Palace. De Boer zou van plan zijn om aanvaller Andros Townsend te betrekken in een ruildeal met Gray. Bournemouth zat al langere tijd achter Gray aan, maar kon niet voldoen aan de vraagprijs van Leicester City. Bovendien jaagt Crystal Palace al enige tijd op Liverpool-verdediger Mamadou Sakho, maar The Reds hebben al drie aanbiedingen vanuit Londen van tafel geveegd.

Eerder op de dag berichtte The Daily Star dat ook Jordy Clasie (foto) in beeld zou zijn bij Crystal Palace en dat Newcastle United eveneens achter de middenvelder aan zou zitten. Inmiddels lijkt de 26-jarige oud-Feyenoorder zijn huidige werkgever Southampton in te ruilen voor Club Brugge.