Jupiler League-smaakmaker zag Eredivsie-transfer afketsen: 'Voor mij een raadsel'

Jupiler League-smaakmaker zag Eredivsie-transfer afketsen: 'Voor mij een raadsel'

08-09-2017 22:59
15

Joey Veerman had zijn zinnen deze zomer op een transfer naar een Eredivisie-club gezet, maar dat ging om voor hem onduidelijke redenen niet door. Daar baalt de FC Volendam-smaakmaker flink van.

"Ja, dat is een lastig verhaal", reageert Veerman bij FOX Sports op de vraag waarom hij geen transfer maakte. "Ik weet het eigenlijk ook niet, het is voor mij ook een raadsel. Ik hoefde eigenlijk alleen nog maar 'ja' te zeggen en het zou geregeld worden. Maar daarna heb ik vrij weinig meer gehoord. Ik zeg niet welke club, maar het was wel in Nederland."

"Ze waren nog niet rond, maar ik hoefde alleen ja te zeggen", legt Veerman uit. "Ze gingen naar de club toe, ze gingen praten en onderhandelen, maar daarna heb ik niets meer gehoord." De achttienjarige middenvelder, die in verband werd gebracht met FC Utrecht, snapt er weinig van. "Het is best wel vreemd ja. Ik had het wel graag gewild."

"Het heeft wel even pijn gedaan. Vooral die laatste week", vervolgt Veerman. "Dan hoor je toch wat dingen van: misschien gaat het wel door, misschien niet. Als het dan niet doorgaat, moet je jezelf vol focussen op FC Volendam. Dat vind ik ook helemaal niet erg, maar ik had het stiekem wel gehoopt."