Anita koploper in Engeland, Van Aken maakt indruk sinds overstap

  Anita koploper in Engeland, Van Aken maakt indruk sinds overstap

  woensdag 13 september 2017 om 00:00

  Vurnon Anita is met Leeds United de trotse koploper van het Championship. De oud-Ajacied won dinsdagavond opnieuw met de gevallen Engelse topclub, ditmaal van Birmingham City (2-0).

  Anita speelde als linksback, hield de nul en maakte de negentig minuten vol. Het was de zesde wedstrijd van de in Willemstad geboren verdediger, waarvan vijf keer als basisspeler. De van NEC overgekomen Jay-Roy Grot zat de hele wedstrijd op de bank. Leeds heeft van de eerste zeven wedstrijden vijf keer gewonnen en heeft een punt voorsprong op Cardiff City, dat hard onderuit ging bij Preston (3-0).

  Yanic Wildschut is zijn basisplaats bij Norwich City kwijt. De 25-jarige buitenspeler kwam wel als invaller in het veld, maar kon niets doen aan de 0-0 stand tegen Burton Albion. Joost van Aken speelde zijn tweede wedstrijd voor Sheffield Wednesday. De deze zomer van sc Heerenveen overgenomen centrale verdediger speelde negentig minuten tegen Brentford en won (2-1). Zijn debuut, drie dagen geleden tegen Nottingham Forest (3-1), eindigde ook al in winst.

  Robbin Ruiter kende een teleurstellende avond met Sunderland. The Black Cats gingen in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Nottingham Forest. De club van Ruiter bezet een teleurstellende twintigste plaats. Het Reading van Jaap Stam kwam niet in actie.

  Plaats een reactie

  United FC +12265
  woensdag 13 september 2017 om 00:14
  Had ook wel bij Ajax kunnen voetballen!
  Vind ik leuk
  tollie +783
  woensdag 13 september 2017 om 06:52
  Gelukkig was hij verstandig:)
  Vind ik leuk
  Garinsha +4011
  woensdag 13 september 2017 om 09:01
  Dat zat ik me nou ook te bedenken.. maar helaas...
  Vind ik leuk
  United FC +12265
  woensdag 13 september 2017 om 09:12
  Had niet misstaan in Amsterdam! Een klein bijtertje.
  Vind ik leuk
  oke dan +4043
  woensdag 13 september 2017 om 00:49
  Zou mooi zijn als ze weer in de PL komen inderdaad. Zal nooit meer het onverwachte kampioenschap van 1992 vergeten. United verspeelde het toen in de laatste paar wedstrijden en Leeds met Cantona in de gelederen ging er met de titel vandoor. Het seizoen erna begon de dominantie van United toen ze Cantona overnamen van Leeds en ze de ene titel na de andere haalden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Anita koploper in Engeland, Van Aken maakt indruk sinds overstap