Daily Mail: 'De volgende dag kan Koeman ze voorbij lopen zonder ze te herkennen'

Daily Mail: 'De volgende dag kan Koeman ze voorbij lopen zonder ze te herkennen'

21-10-2017 08:59
7

Ronald Koeman staat onder druk bij Everton en dus komen in Engeland de verhalen naar buiten over zijn falende werkwijze. The Daily Mail schrijft zaterdag over de onvrede binnen de club.

'Zijn aandacht voor detail en zijn strikte voorbereiding staan bekend als exceptioneel. Maar binnen de club zijn er ook veel mensen die er anders over denken. Betrokkenen stellen dat hij er niet in geslaagd is om een band op te bouwen met de spelers en dat hij geen oog heeft voor de gang van zaken bij Everton buiten het eerste elftal', schrijft The Daily Mail.

'Een bron onthulde deze week dat Koeman de ene avond met zijn stafleden kan socializen en de volgende dag ze voorbij kan lopen zonder ze te herkennen', aldus de krant. Ook het falende transferbeleid wordt in de schoenen van Koeman geschoven. 'Koeman heeft zaakwaarnemers in de zomer verteld dat niet technisch directeur Steve Walsh maar hij over de transfers ging. En als dat het geval is, dan kan alleen hij verantwoordelijk worden gehouden voor de gaten in de selectie na de transferzomer.'