Voormalig Go Ahead-middenvelder kan toptransfer maken: Kan van alles gebeuren

Voormalig Go Ahead-middenvelder kan toptransfer maken: "Kan van alles gebeuren"

Gepubliceerd: dinsdag 24 oktober 2017 om 22:14di 24-10-2017 om 22:14

Deniz Turuc staat er goed op bij het Turkse Kayserispor. De 24-jarige linkspoot kwam in de zomer van 2015 over van Go Ahead Eagles, blonk afgelopen seizoen uit met elf competitiedoelpunten en zou inmiddels zelfs in de belangstelling van Galatasaray staan.

Kayserispor ontsnapte afgelopen seizoen maar net aan degradatie, maar staat inmiddels vierde in de Süper Lig. Mede hierdoor heeft Turuc het uitstekend naar zijn zin bij in Kayseri. "De club heeft een nieuw bestuur gekregen en dat heeft uitstekend uitgepakt", laat hij weten aan Ajansspor. "We zijn nu één grote familie hier: we eten bijvoorbeeld samen en dat is een belangrijke factor in ons succes."

Desondanks sluit Turuc niet uit dat hij Kayserispor op korte termijn gaat verlaten. De middenvelder wordt aan Galatasaray gelinkt. "Ik ben een jonge speler, die vorig seizoen goed heeft gespeeld en veel heeft gescoord. Dan komen er natuurlijk geruchten op gang. Ik kan alleen maar zeggen dat in voetbal alles mogelijk is. Als iemand ineens tien à vijftien miljoen euro biedt, ben je weg. Op dit moment ben ik niet met een transfer bezig, maar er kan van alles gebeuren in januari."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws