'Voormalig Twente-aanvaller mag half jaar na recordtransfer alweer vertrekken'

'Voormalig Twente-aanvaller mag half jaar na recordtransfer alweer vertrekken'

10-11-2017 08:50
6

De trainerswissel bij West Ham United lijkt nadelig uit te pakken voor Marko Arnautovic. De bij FC Twente opgeleide Oostenrijker kwam afgelopen zomer voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro over van Stoke City, maar West Ham lijkt nu al klaar te zijn met Arnautovic.

De 28-jarige aanvaller werd door manager Slaven Bilic naar West Ham gehaald, maar de Kroaat is inmiddels ontslagen en vervangen door David Moyes. Volgens verschillende Britse boulevardmedia, waaronder The Mirror en The Sun, ziet de Schot het niet zitten in Arnautovic en heeft hij het bestuur van West Ham inmiddels geadviseerd om de Oostenrijker in de winterstop te verkopen.

Wedden

Meer odds

Arnautovic streek in de zomer van 2013 neer in de Premier League, nadat hij van Werder Bremen naar Stoke City verhuisde. Bij Stoke groeide Arnautovic uit tot een gewaardeerde kracht en verdiende hij een transfer naar West Ham. In Oost-Londen heeft hij de verwachtingen echter nog niet waar kunnen maken: de eerste zeven Premier League-wedstrijden van Arnautovic leverden nog geen doelpunt op.