'Drie Overijsselse Eredivisie-clubs jagen op revelatie Vlap: 'We gaan het zien''

'Drie Overijsselse Eredivisie-clubs jagen op revelatie Vlap: 'We gaan het zien''

20-11-2017 07:58
11

SC Heerenveen is van plan om het contract van revelatie Michel Vlap te verlengen. De twintigjarige Fries heeft zichzelf in de basis Heerenveen-basis gespeeld en beschikt over een aflopende verbintenis in het Abe Lenstra Stadion.

"Wij zijn met Michel in gesprek", bevestigt techisch manager Gerry Hamstra tegenover de Leeuwarder Courant. De club lijkt van plan om Vlap een meerjarige verbintenis voor te schotelen. "We zijn heel tevreden over zijn ontwikkeling en willen hem graag houden."

De Friezen lijken echter haast te moeten maken. Volgens de regionale krant wordt Vlap ook nadrukkelijk gevolgd door FC Twente, Heracles en PEC Zwolle. Van de drie Overijsselse clubs lijkt PEC het meest concreet: de huidige nummer vier van de Eredivisie dreigt spelers als Ryan Thomas, Youness Mokhtar en Mustafa Saymak kwijt te raken en ziet Vlap als ideale vervanger.

De multifunctionele aanvaller heeft het echter uitstekend naar zijn zin in Friesland."Ik blijf het liefst bij Heerenveen. Maar als voetballer heb je maar één ding voor ogen: je wilt spelen. We gaan zien wat er gaat gebeuren”, vertelt hij aan de Leeuwarder Courant.