Gerucht uit Italië: Ajax biedt vier miljoen euro op Corinthians-verdediger

Gerucht uit Italië: Ajax biedt vier miljoen euro op Corinthians-verdediger

20-11-2017 13:30
26

Ajax wordt in Italië gelinkt aan Fabián Balbuena. De 26-jarige verdediger van Corinthians zou in beeld zijn als de opvolger van Matthijs de Ligt, die de laatste weken wordt gelinkt aan een vertrek naar onder meer Borussia Dortmund en FC Barcelona.

De Italiaanse geruchtenwebsite Tuttomercatoweb komt maandag met het opvallende bericht. Ajax lijkt serieus in de markt voor Balbuena, want de Amsterdammers hebben volgens TMW al een bod van vier miljoen euro uitgebracht. Corinthians buigt zich nu over dat voorstel.

Balbuena is een 26-jarige verdediger uit Paraguay, die sinds februari 2016 onder contract staat bij Corinthians. Zijn contract loopt in december 2018 af. De Braziliaanse topclub betaalde anderhalf jaar geleden nog anderhalf miljoen euro voor Balbuena aan het Paraguayaanse Club Libertad Asunción.

In zijn thuisland speelde de verdediger eerder voor Club Nacional Asunción, Club Rubio Ñú en Club Cerro Porteño de Presidente Franco. Balbuena was afgelopen seizoen goed voor 35 wedstrijden én zes doelpunten namens Corinthians, dat zich mede dankzij hem kroonde tot landskampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s