'Ajax wint opnieuw van PSV: gewilde Schuurs zegde Eindhovenaren af'

'Ajax wint opnieuw van PSV: gewilde Schuurs zegde Eindhovenaren af'

07-12-2017 10:35
130

Ajax troeft PSV op transfergebied opnieuw af. Perr Schuurs kiest voor een transfer naar Amsterdam, daar waar hij ook voor de koploper uit de Eredivisie had kunnen kiezen. De achttienjarige aanvoerder van Fortuna Sittard heeft PSV echter afgezegd.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De interesse van PSV in Schuurs is niet nieuw, want het jonge talent werd veelvuldig aan de Eredivisie-koploper gelinkt. Volgens het ED heeft was een transfer naar PSV een optie, maar heeft hij uiteindelijk toch voor Ajax gekozen. Dat is niet de eerste keer. Deze week werd bekend dat Hassane Bandé in de zomer naar Ajax gaat, daar waar ook PSV interesse had. In het verleden gebeurde hetzelfde met Frenkie de Jong, die als speler van Willem ll een beter gevoel had bij Ajax dan bij PSV.

PSV hoopte op een toekomst verdedingsduo Obispo-Schuurs. Obispo is net zo oud als Schuurs en verlengde deze week zijn contract in Eindhoven. Ook de verdediger van Jong PSV is aan een indrukwekkende opmars bezig en wordt naar verluidt in de gaten gehouden door diverse Europese clubs.